Bøger / faglitteratur til børn

Lær at kende 25 strandfund


Beskrivelse


Beskrivelser, billeder og små tips om 25 ting du kan finde på stranden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. aug. 2015

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 13. aug. 2015

To små fagbøger hvor du kan læse om 25 fugle eller 25 forskellige strandfund du kan gøre i Danmark. For børn fra 5 år. Læs selv fra 8 år.

De to bøger er til oplæsning og fritidslæsning. "Lær at kende 25 fugle" giver dig viden om 25 fugle i vores natur. Hver fugl beskrives på én side, og tegninger viser fuglenes udseende, forskelle på hanner og hunner og hvor du kan møde de kendte spurvefugle, ænder, svaner, måger og gæs. Den store havørn og den lille fuglekonge er også beskrevet. Under tegningerne er symboler for fuglenes køn samt beskrivelser af deres udseende. En lille tekst fortæller, hvad der er specielt for fuglen. I "Lær at kende 25 strandfund" kan du læse om forskellige typer muslingeskaller, snegle, konkylier, krabber, sandorme, gobler og mange andre sjove ting, du kan finde ved stranden. "Lær at kende 25 ..." serien er oversat fra svensk og omfatter nu 4 bøger.

Bogen kan give dig et hurtigt overblik over, hvad fuglen eller muslingeskallen hedder. Hvis du vil vide mere om de udvalgte fugle og strandfund, må du søge i andre bøger. I fuglebogen står der intet om æg, reder og unger. Det er tegningerne og farvelægningen, der gør bogen anvendeligt til artsbestemmelse. Der er ingen indholdsfortegnelse og stikordsregister.

Se også Hvad finder jeg på strandenMin første bog om fugle og Min første bog om fugleSe også Hvad finder jeg på stranden og .Informationer og udgaver