Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Lær at ride med Sigge - tips og tricks til begyndere


Beskrivelse


Saga er meget spændt på at skulle begynde at gå til ridning. Heldigvis skal hendes gode ven Markus også begynde på nybegynderholdet. De skal ride på Sam og Sigge, og får masser af gode råd og nyttige tips.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 20. maj 2019

Saga skal begynde til ridning på shetlandsponyen Sigge. Hun får masser af gode råd og nyttige tips. Sød hestebog for nye ryttere fra 6 år. Bogen kan læses selv af hesteinteresserede børn fra ca. 9 år.

Saga er meget spændt på at skulle begynde at gå til ridning. Heldigvis skal hendes gode ven Markus også begynde på nybegynderholdet. Saga skal ride på Sigge og Markus skal ride på Sam. Inden de kan sadle op, skal de først gøre ponyerne klar. De store piger Elina og Marie hjælper og forklarer hele tiden børnene, hvad de skal gøre. Det er ikke helt så nemt, som det ser ud til, og der er rigtigt mange ting at huske. Men både Saga og Markus nyder at være kommet i gang med ridningen. Nu glæder de sig allerede til næste ridetime, men først skal ponyerne sadles af, strigles og have renset hove. Der er små bokse med gode råd fra alle i stalden sammen med oversigter over alt det, man skal huske på rideskolen.

Sød og tiltalende bog for de yngste hestefans. Man kommer godt omkring alle de vigtige spørgsmål, der dukker op inden man skal starte til ridning. Bogen har farve illustrationer på alle sider og Margareta Nordqvists dejlige streg kendes fra de andre bøger om Sigge. Her hedder den første Sam og Sigge.

Caroline Stamps har skrevet Lær at ride, som er lidt mere udførlig.


litteratursiden.dk

d. 1. okt. 2019

af

af

Annie Christensen

d. 1. okt. 2019

En lektion i ridning og hestepleje i en skønlitterær ramme. I bogen forklares alt omkring den første ridetime - i godt selskab med Saga og den lille, uimodståelige shetlandspony, Sigge. Saga skal begy...