Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Lær at skate


Beskrivelse


Hjælp til at vælge det rigtige skateboard, viden om hvordan man samler det og vejledning i basal køreteknik og til de mange særlige tricks som beskrives i tekst og fotograferier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. juni 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 21. juni 2017

Drømmer du om at blive en total sej skater? Så er bogen her lige noget for dig. Den henvender sig til nybegynderen, der gerne vil lære alle de seje tricks. Kan selvlæses fra ca. 10 år.

Første del af bogen indeholder en introduktion til selve skateboardet, tips til at vælge det helt rigtige board og en vejledning i at samle sit eget skateboard. Derefter præsenteres forskellige forhindringer og tricks. De beskrives både med tekst og billeder. Bagerst i bogen findes en ordliste, der forklarer de specielle skate-udtryk. Forfatteren er selv erfaren skater og har udgivet flere bøger om emnet på engelsk.

De forskellige trick er grundigt beskrevet, og den tilhørende billedeserie giver en god introduktion til de enkelte tricks. Det er en rigtig god begynderbog med mange gode fotos af både skatere og forhindringer.

Bogen her minder om Alt om skatingBoardsport, men også Boardsport kan bruges som en hurtig introduktion til sportenBogen her minder om Alt om skating, men også kan bruges som en hurtig introduktion til sporten.