Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Lær at tegne dyr med farveblyanter


Beskrivelse


Gennem enkle forklaringer og trin-for-trin anvisninger vises hvordan du kan tegne fem forskellige populære kæledyr ved af bruge farveblyanter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2018

af

af

Helle Laursen

d. 7. aug. 2018

Gennem enkle forklaringer og trin-for-trin anvisninger viser kunstneren Elisabeth Hockauf, hvordan du kan tegne 5 forskellige populære kæledyr ved af bruge farveblyanter. For tegneinteresserede nybegyndere fra 11 år og opefter.

Bogen starter med en indledning, hvor du får en kort forklaring på hvordan du skitser, arbejder med proportioner og hvordan du gennem detaljer kan ramme dyrets karakter. Derefter følger tegneinstruktioner og en kort beskrivelse til hvert enkelt dyr. De fem kæledyr i bogen er marsvin, kaniner, katte, hunde og heste. Bogen er gennem-illustreret med eksempler i både sort/hvide stregtegninger og færdige eksempler i fuld farve. Forfatteren er autodidakt, har dygtiggjort sig på aftenskole og har tidligere udgivet "Tegn med farveblyanter" en grundbog i teknikker. Bogen er ikke indbundet.

Beskrivelser og illustrationerne er enkle at følge og med mange detaljer og stillinger af de enkelte dyr. Bogen er velegnet til nybegyndere.

Der er mange bøger som handler om tegneteknikker og forskellige tegneredskaber. Andre bøger om at tegne dyr kunne være Lær at tegne dyr - trin for trinTegning som dog er lidt sværere at gå til. Kig også i Tegning hvor du får flere forslag til, hvordan du bliver bedre til at tegne blandt andet dyrDer er mange bøger som handler om tegneteknikker og forskellige tegneredskaber. Andre bøger om at tegne dyr kunne være Lær at tegne dyr - trin for trin som dog er lidt sværere at gå til. Kig også i hvor du får flere forslag til, hvordan du bliver bedre til at tegne blandt andet dyr.