Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Lær at tegne heste og ponyer : trin for trin-instruktioner af mere end 25 forskellige hesteracer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 2. sep. 2016

Tre flotte bøger der hjælper børn i skolealderen med at lære at tegne dyr. Ud over lettilgængelige instruktioner, er bøgerne også fyldt med flotte billeder, små faktabokse og sjove quizzer.

Gennem trin-for-trin instruktioner gennemgår de tre bøger, hvordan man tegner forskellige dyr. Den ene er om heste, den anden om kældedyr og den tredje om hunde og hvalpe. Samtidig med instruktionerne får man små quizzer, enkle faktabokse og mange billeder af dyr.

Det er nogle fine bøger, med nemme instruktioner og flotte billeder, der vil være til hjælp for børn der gerne vil lære enkle teknikker til at tegne dyr. Quizzerne og faktaboksene gør at man får lidt mere underholdning med end kun tegneinstruktionerne.

Der findes en del tegneinstruktionsbøger om alt muligt, fx Tegn 50 monstreTegn manga eller Tegn manga, men det er altid rart med nye, pæne bøger indenfor emnetDer findes en del tegneinstruktionsbøger om alt muligt, fx Tegn 50 monstre eller , men det er altid rart med nye, pæne bøger indenfor emnet.