Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Lær at tegne : trin for trin


Beskrivelse


Bogen til dig, der gerne vil lære at tegne forskellige ting, have inspiration til tegneprojekter og lære om tegneredskaber, teknikker og farver. Fra 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2021

af

af

Therese Bjerre Ekman

d. 1. okt. 2021

Bogen til dig, der gerne vil lære at tegne forskellige ting, have inspiration til tegneprojekter og lære om tegneredskaber, teknikker og farver. Fra 10 år.

Først kan man læse om et væld af forskellige tegneredskaber. Derefter gennemgår bogen forskellige teknikker, som fx måder at tegne linjer på, sammensætning af billeder, farver og hvordan de virker, perspektiv, skygger med mere. Der er også tips til, hvordan man tegner forskellige ting - fx dyr, ansigter, rumskibe og landskaber. I de næste kapitler kan man få idéer til at fortælle en god historie og lave tegneserier, og der er også et afsnit om digitale redskaber. Der er afsat lidt plads til tegneøvelser. Forsiden afspejler indholdet og bogen er gennemillustreret.

Det er en alsidig og inspirerende bog, som kommer godt rundt om tegning for begyndere. Øvelserne er lette at gå til. God forside.

De fleste nyere bøger til børn om at tegne er meget specifikke, fx Lær at tegne dyr med farveblyanterLær at tegne fantasyTegning eller Lær at tegne fantasy. En mere generel bog om emnet er Tegning fra 2005De fleste nyere bøger til børn om at tegne er meget specifikke, fx Lær at tegne dyr med farveblyanter eller . En mere generel bog om emnet er Tegning fra 2005De fleste nyere bøger til børn om at tegne er meget specifikke, fx Lær at tegne dyr med farveblyanter eller Lær at tegne fantasy. En mere generel bog om emnet er fra 2005.Informationer og udgaver