Bøger / faglitteratur

Lærerbogen : tips til nye lærere og forældre


Beskrivelse


En række tips og idéer om lærergerningen og forældresamarbejdet overvejende til nye lærere, men også til forældre.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 26. apr. 2021

En række tips og idéer om lærergerningen og forældresamarbejdet overvejende til nye lærere, men også til forældre.

Efter et 38 år langt lærerliv er Hans Erik Hansen gået på pension og giver i denne bog stafetten videre til de nye lærere via en række nedslag på forskellige områder, der har haft betydning for hans lærergerning. De forskellige tips præsenteres i et meget fortællende sprog kombineret med en masse anekdoter fra forfatterens lærerliv. Tipsene krydres med humoristiske tegninger fra lærerverdenen tegnet af Julius.

Det er en meget positiv og glad bog spækket med både sjove og tankevækkende fortællinger fra et langt lærerliv. Bogen kan nærmest læses som en roman, da de sjove fortællinger fylder meget gennem hele bogen. Erfaringsformidling på en virkelig underholdende måde.

Bogen Glad lærerDe hellige haller er en anden positiv og glad udgivelse, som giver både nye lærere og forældre et godt indblik i lærerlivets mange glæder og udfordringer. Det kan ligeledes anbefales også at læse forfatterens De hellige haller, som er en samling af hans blogindlæg i folkeskolelærernes fagblad "Folkeskolen" i perioden 2010-2020Bogen Glad lærer er en anden positiv og glad udgivelse, som giver både nye lærere og forældre et godt indblik i lærerlivets mange glæder og udfordringer. Det kan ligeledes anbefales også at læse forfatterens , som er en samling af hans blogindlæg i folkeskolelærernes fagblad "Folkeskolen" i perioden 2010-2020.