Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Lærernes angreb


Beskrivelse


Tvillingerne Esra og Noam er på lejrskole, da en global zombi-virus bryder ud. Først smittes en af lærerne, som derefter angriber alle på lejrskolen. Eleverne forsøger at barrikadere sig. Hvordan får man hjælp, når mobilnettet er nede?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2017

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 23. aug. 2017

Tvillingerne Esra og Noam er på lejrskole, da en global zombie-virus bryder ud. Først smittes en af lærerene, som derefter angriber alle på lejrskolen. Eleverne forsøger at barrikadere sig. Hvordan får man hjælp, når mobilnettet er nede? 2 bøger med splatter-gys fra 9 år.

Disse to bind i serien "Zombie lejrskolen" foregår før historien om Ava og Alo i "Zombie jæger". Her fortælles om zombie-virussens udbrud. Hovedpersonerne Noam og Esra er på lejrtur med deres klasse, da virussen bryder ud. I første angreb forvandles lærerene og nogle af eleverne til zombier. De overlevende elever må følge med på tv om, hvad der foregår. De kan ikke komme i kontakt med deres forældre, da mobilnettet er gået ned. Mens Noam og to andre søger hjælp, dukker der en forældre op i bil. Hun vil bringe børnene til en af de camps, som regeringen har oprettet. Esra er i vildrede, skal hun vente på Noam eller tage med de andre? Fortællingen fortælles på skift af Esra og Noam. Der er sort-hvid illustrationer undervejs.

Spændende og bloddryppende lige fra begyndelsen, men man skal kunne tåle at læse om blod og afrevne lemmer. Hvert kapitel afsluttes med en cliffhanger, så det er svært at stoppe. De sort-hvide illustrationer bidrager fint til uhyggen.

Det er oplagt at læse den efterfølgende serie "Zombie jæger" fx Sort blodEvig sult. Serien "Zombie splatter" med fx Evig sult er også et godt budDet er oplagt at læse den efterfølgende serie "Zombie jæger" fx Sort blod. Serien "Zombie splatter" med fx er også et godt bud.