Bøger / faglitteratur

Læringens DNA


Beskrivelse


Bliv klogere på, hvordan børn lærer set med biologiske briller. Fokus er på, hvad der rent biologisk sker, når vi lærer, og hvordan denne viden kan bruges til at optimere læringen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 28. mar. 2017

Når man tænker undervisning, tænker man pædagogik. Men undervisning er meget mere end bare pædagogik. Det er også biologi. Læs denne bog og bliv klogere på, hvordan børn lærer set med biologiske briller. For lærere, lærerstuderende og andre med interesse i undervisning, pædagogik og biologi.

Therese Schilhab fører sin læser ind i læringens DNA og læring set med biologiske øjne. Fokus er på, hvad der rent biologisk sker, når vi lærer, og hvordan denne viden kan bruges til at optimere læringen.

Det er en både spændende udgivelse og et godt supplement til den øvrige pædagogiske litteratur. Bogens biologiske tilgang til læring er en interessant vinkling, som tilfører relevant viden til mange pædagogiske metoder. Bogen er i lommeformat, på under 70 sider og hurtigt læst.

Bogen kan læses i samspil med forfatterens Læs migHjernen bag lysten til at læreSkole, natur og fantasi. Det vil også give god mening at læse bøgerne Hjernen bag lysten til at lære samt Skole, natur og fantasi i forlængelse af denne udgivelseBogen kan læses i samspil med forfatterens Læs mig. Det vil også give god mening at læse bøgerne samt Skole, natur og fantasi i forlængelse af denne udgivelseBogen kan læses i samspil med forfatterens Læs mig. Det vil også give god mening at læse bøgerne Hjernen bag lysten til at lære samt i forlængelse af denne udgivelse.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 4. apr. 2017

af

af

Christina Krolmer

d. 4. apr. 2017