Bøger / faglitteratur

Læringens fundamenter : teorier og perspektiv


Beskrivelse


I denne bog findes en række bud på, hvad læring er, og hvad der betinger læring. Forfatterne belyser læring i undervisningen, og hvorden kan udvikles, men de beskriver også læringens mangfoldighed og dens alsidighed. De viser, at læring kan række langt ud over skolens rammer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. apr. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 23. apr. 2015

Denne antologi giver en række bud på, hvad læring er, og hvordan læring kan udvikles. Bogen henvender sig overvejende til lærerstuderende og undervisere i al almindelighed.

Bogens artikler introducerer forskellige former for læring, som hver for sig og samlet kan være med til at udvikle og optimere læring for den enkelte underviser. Bogen kan læses i sin helhed, men man kan også sagtens læse den i uddrag.

Det er en god udgivelse, der i teori og praksis giver mange konkrete bud på læring, som både studerende og erfarne lærere kan anvende til at udvikle sig som underviser.

Der er meget fokus på læring og læringsmetoder i den pædagogiske verden. Der udgives derfor også mange forskellige nye, forskningsbaserede bøger om emnet. Denne antologi kan suppleres med andre udgivelser om bogens specifikke emner eller om læring i al almindelighed. Det kunne eksempelvis være nye udgivelser som Flipped learning - vejen til engageret læringMotivation for læring og Motivation for læringDer er meget fokus på læring og læringsmetoder i den pædagogiske verden. Der udgives derfor også mange forskellige nye, forskningsbaserede bøger om emnet. Denne antologi kan suppleres med andre udgivelser om bogens specifikke emner eller om læring i al almindelighed. Det kunne eksempelvis være nye udgivelser som Flipped learning - vejen til engageret læring og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 3. juni 2015

af

af

Hans Jørgen Kristensen

d. 3. juni 2015