Bøger / skønlitteratur / roman

Lærlingen


Beskrivelse


Jane Rizzoli må atter tage kampen op mod sin morderiske nemesis, da en formodet copycat hærger Boston og morderen fra en tidligere sag flygter fra fængslet.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juni 2016

af

af

Iben Jakobsen

d. 15. juni 2016

Endnu en nervepirrende page-turner fra Gerritsen, der atter tager os til Boston, hvor nye bestialske mord giver Jane Rizzoli overarbejde. For alle krimifans.

Bog 2 i serien om Rizzoli og Isles. Vi er tilbage i Boston, et år efter " Kirurgen ". Der er bagende hedt, og en ny række mord og bortførelser tyder på, at en efterligner er på spil. Og så undslipper kirurgen selv fængslet... Kriminalassistent Jane Rizzoli må atter konfronteres med den morder, der har givet hende både fysiske og psykiske ar.

Fantastisk god og gyselig krimi. Gerritsen skriver utroligt godt og holder stilen med blodige detaljer, hårdt politiarbejde og ondskab så frygtelig virkelig, at det giver læseren kuldegysninger. Gerritsen har fra sit arbejde som læge og antropolog til fulde styr på detaljerne, der kan give selv den mest hærdede krimilæser mareridt. Jane Rizzoli er som altid en hård nyser, men selv hun må erkende, at hendes nerver er ved at være flossede.

Tidligere udgivet på dansk i serien er bog 1 " KirurgenDø igen " og bog 11 " Dø igen ". Lignende forfattere er Karin Slaughter, Chris Carter og Jo NesbøTidligere udgivet på dansk i serien er bog 1 " Kirurgen " og bog 11 " ". Lignende forfattere er Karin Slaughter, Chris Carter og Jo Nesbø.


litteratursiden.dk

d. 17. aug. 2016

af

af

Helle Post

d. 17. aug. 2016

En hedebølge i Boston bringer en ny bølge af brutale mord i Jane Rizzolis retning. Det er brutal læsning; grumt, udpenslet, hårdt – men vanvittigt godt! En krimi hvor siderne nærmest vender sig selv. ...