Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Læs med landsholdet og Andreas Christensen


Beskrivelse


Fodboldspilleren Andreas Christensen (f. 1996) fortæller om sit liv og karriere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 17. mar. 2017

Fire lette bøger i den helt nye serie "Læs med landsholdet", som fortæller om forskellige danske fodboldstjerner. For børn mellem 7 og 10 år.

Hver bog fortæller om en fodboldspiller, som spiller på enten dame- eller herrelandsholdet i fodbold. Vi får fortalt, hvordan de begyndte at spille fodbold og følger deres udvikling på fodboldbanen fra børn til landsholdstjerner. Bogens opslag består af store billeder af spillerne i aktion på fodboldbanen samt en tekst sat i korte afsnit med en stor typografi.

Det er fire spændende fodboldbøger for fodboldglade børn. Bøgerne gør det nemt at identificere sig med stjernerne og se, at drømme kan blive til virkelighed. Men vigtigst af alt, at fodbold er en leg og skal blive ved med at være det. Også for stjernerne.

Udover disse fire bøger udkommer der også fire andre bøger om landsholdsspillere i denne serie. Derudover kan man også give sig i kast med andre lette bøger om nogle af landsholds-spillerne. Det kunne eksempelvis være titlerne Christian EriksenNadia Nadim og Nadia NadimUdover disse fire bøger udkommer der også fire andre bøger om landsholdsspillere i denne serie. Derudover kan man også give sig i kast med andre lette bøger om nogle af landsholds-spillerne. Det kunne eksempelvis være titlerne Christian Eriksen og .