Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Læs nu løs - læsebogen


Beskrivelse


Læsebog til læseindlæring med små lydrette ord med historier om Ib, Bo, Ea og Pi. Med forslag til inddragelse af musik, sang og bevægelse i forbindelse med indlæringen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2017

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 17. aug. 2017

Læsebog for 0. og 1. klasse, som garanterer, at alle elever i klassen lærer at læse. Indlæringen af bogstavernes navn, form og lyd foregår samtidig. Tillige læses små ord også allerede fra indlæringens begyndelse.

Bogen lærer elever at læse gennem sang, bevægelse og historier om Ib, Bo, Ea og Pi. Alle historier er lydrette, og bogen begynder med ord på to bogstaver og slutter med ord på 9 bogstaver. Læsebogen hører sammen med Læs nu løs.

En rigtig kreativ og livsglad bog, der lægger op til en anderledes og sjov måde at lære at læse på. Tillige inddrager bogen sang og bevægelse, som ifølge forskere styrker læseindlæringen. Illustrationerne er farverige og sjove.

I Bogstaver, musik og bevægelse. Bog 1 er indlæring af ord og bogstaver på en kreativ og musisk måde også i fokusBogstaver, musik og bevægelse. Bog 1 : Teoretisk og praktisk vejledning.