Bøger / faglitteratur

Lamborghini : historien om tyren fra Sant'Agata


Beskrivelse


I tekst og billeder fortælles historien om Lamborghini. Om fabrikken, de største klassikere og de vigtigste modeller. Med modeloversigt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2011

af

af

Henrik H Pedersen

d. 2. sep. 2011

Til motorsports-entusiaster og interesserede i de legendariske bilmærker. Desuden til kendere af bil-bøger fra Christian Frost, som er et stort navn indenfor motorsports-journalistik.

Christian Frost er en Danmarks mest anerkendte bil- og motorsportsjournalister. Har senest udgivet En bilidiots bekendelser, 2011 og er forfatter til den lange bil- og motorsportsserie Legenden om. Bogen har et nydeligt og indbydende A4-format og layout og veksler ligeligt mellem ofte store farvefotos og tætskreven tekst. Christian Frost fortæller bl.a. Lamborghinis historie, som startede med den første model i 1963. Herefter veksler bogen mellem kapitler om nyere og ældre klassiske modeller. Bagerst har man en overskuelig oversigt over samtlige modeller siden 1963 med relevante fakta og fotos til og med 2011.

Minder generelt i format og layout om Christian Frosts serie Legenden om. Bl.a. herunder også om Legenden om Lamborghini fra 2004. Nærværende bog er dog "peppet" lidt op med beskrivelse af de nyeste modeller og teknologi. Ellers findes der ikke meget litteratur i bogform, på dansk om Lamborghini.

Indbydende og flot redigeret værk fra Christian Frost og Bilekspressen. Bil- og motorsportsinteresserede i især de store legendariske mærker og som også kender serien Legenden om vil blive meget begejstrede over denne bog.


Politiken

d. 22. okt. 2011

af

af

Poul Aarøe Pedersen

d. 22. okt. 2011


Politiken

d. 24. nov. 2011

af

af

Allan Graubæk

d. 24. nov. 2011