Bøger / faglitteratur til børn / erindringer

Langhårsfrisure


Beskrivelse


Erindringer fra forfatterens (f. 1958) barndom, familien, skolelivet og kammeraterne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2009

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 1. dec. 2009

Bogen indgår i Dansklærerforeningens serie Min historie, som er en samling selvbiografier skrevet i skønlitterær form. Målgruppen er de 11-13-årige, som kan anvende bogen i faget dansk i forbindelse med genrearbejde om biografier eller ved forfatterskabslæsning om Kim Fupz Aakeson. Og så kan bogen også bare læses af ren lyst eller læses højt for elever på mellemtrinnet. Det er en både sjov og fascinerende fortælling, som sætter mange tanker i gang.

Kim Fupz Aakeson er en fantastisk forfatter, som har mange sjove, dybe og tankevækkende bøger og film bag sig, som kan forstås på flere niveauer. Denne selvbiografi lever fuldt op til hans øvrige forfatterskab, samtidig med at den giver et godt indblik i mennesket Kim Fupz Aakeson og hans måde at tænke på.

Bogen minder i idé og humor meget om seriens øvrige bøger. Hvilket er et kvalitetstegn, da det er en god, underholdende og tankevækkende serie.

Sjov og tankevækkende selvbiografi om Kim Fupz Aakesons barndom. Velegnet til lystlæsning, højtlæsning eller undervisningsrelateret i forbindelse med danskfagligt arbejde med genren biografi eller Aakesons forfatterskab.