Bøger / skønlitteratur til børn / løft og kig

Laura går i børnehave - en bog med flapper


Beskrivelse


Billedbog. Laura er glad for at gå i børnehave. Hun oplever en masse såsom at bygge hule, fejre fødselsdag, klæde sig ud og male med farver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2018

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 11. jan. 2018

For børn i alderen 3-5 år, både for dem der allerede går i børnehave og for dem der skal have et indblik i hvad man foretager sig i børnehaven.

I Laura skal i børnehave mødte vi Laura som skulle til at starte i børnehave. Laura har nu gået i børnehaven i et stykke tid og er tryg ved omgivelserne. Hun fortæller om hvordan de fejrer fødselsdage, om hvilke lege de leger og aktiviteter de kan foretage sig. Vi følger Lauras hverdag fra hun står op og til hun bliver hentet i børnehave. På sidste side er der gode råd om at færdes sikkert i trafikken. Siderne er af kraftigt pap og på hver side, er der flapper som enten understøtter en handling eller giver svar på et spørgsmål.

En fin billedbog om at gå i børnehave. Børnene bliver involveret i historien ved hjælp af tekstbokse med spørgsmål til deres egen dagligdag og de mange flapper gør den sjov at gå på opdagelse i. Illustrationerne ligner dem i de foregående bøger om Laura.

Bogen udkom i 2009 med titlen Tag med Laura i børnehaveFortæl mig om børnehavenMasser af sjov i børnehaven for de småTag med Laura i børnehave. Denne nye udgave har identiske tegninger og forside. Typografien er ændret og så er der små ændringer i sætningskonstruktionerne. Der findes mange bøger om at gå i børnehave, fx Fortæl mig om børnehaven og Masser af sjov i børnehaven for de små Bogen udkom i 2009 med titlen Tag med Laura i børnehave. Denne nye udgave har identiske tegninger og forside. Typografien er ændret og så er der små ændringer i sætningskonstruktionerne. Der findes mange bøger om at gå i børnehave, fx og Masser af sjov i børnehaven for de små Tag med Laura i børnehaveBogen udkom i 2009 med titlen Tag med Laura i børnehave. Denne nye udgave har identiske tegninger og forside. Typografien er ændret og så er der små ændringer i sætningskonstruktionerne. Der findes mange bøger om at gå i børnehave, fx Fortæl mig om børnehaven og Tag med Laura i børnehaveBogen udkom i 2009 med titlen . Denne nye udgave har identiske tegninger og forside. Typografien er ændret og så er der små ændringer i sætningskonstruktionerne. Der findes mange bøger om at gå i børnehave, fx Fortæl mig om børnehaven og Masser af sjov i børnehaven for de små .Informationer og udgaver