Bøger / faglitteratur til børn / kogebøger

Lav mad med Rasmus Klump


Beskrivelse


13 af Rasmus Klumps livretter. Der er 6 hovedretter, 5 desserter, 1 morgenmad og varm chokolade.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2017

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 3. nov. 2017

Indbydende kogebog med 13 nemme retter for Rasmus Klump-fans i alle aldre.

Rasmus Klump er kendt for at spise masser af pandekager, og nu findes der også en kogebog med 13 af Rasmus Klumps andre livretter. Der er 6 hovedretter, 5 desserter, 1 morgenmad og varm chokolade. Hver opskrift har et dobbeltopslag med en stor illustration, selve opskriften samt et tip. Det er den kendte tv-kok Louisa Lorang, som har lavet opskrifterne. Hun har udgivet mange andre kogebøger. Grafiker Jonas Sonne har lavet illustrationerne.

Er til børn fra 5 år, som har lyst til at hjælpe med i køkkenet. Opskrifterne kan bruges af børn fra 9 år alene eller med lidt hjælp fra en voksen. Opskrifterne er forholdsvis nemme at lave og vil falde i de fleste børns smag. Bogens layout er meget indbydende med store farverige illustrationer, tydelige tekster og fine tegninger af ingredienserne.

Louisa Lorang har tidligere udgivet Rasmus Klump pandekager i stakkevisRasmus Klump i PandekagelandKaj & Andreas kogebogSjov i køkkenet med Peddersen & Findus med 37 pandekageopskrifter, henvendt til voksne. Der er også Rasmus Klump i Pandekageland, som indeholder 8 pandekageopskrifter samt en kort rammehistorie. Den nye kogebog med Rasmus Klump har et mere indbydende og gennemført layout end sidstnævnte bog og indeholder også andre retter end pandekager. Der findes også andre kogebøger for børn med populære figurer, fx Kaj & Andreas kogebog og Sjov i køkkenet med Peddersen & FindusLouisa Lorang har tidligere udgivet Rasmus Klump pandekager i stakkevis med 37 pandekageopskrifter, henvendt til voksne. Der er også , som indeholder 8 pandekageopskrifter samt en kort rammehistorie. Den nye kogebog med Rasmus Klump har et mere indbydende og gennemført layout end sidstnævnte bog og indeholder også andre retter end pandekager. Der findes også andre kogebøger for børn med populære figurer, fx Kaj & Andreas kogebog og Sjov i køkkenet med Peddersen & FindusLouisa Lorang har tidligere udgivet Rasmus Klump pandekager i stakkevis med 37 pandekageopskrifter, henvendt til voksne. Der er også Rasmus Klump i Pandekageland, som indeholder 8 pandekageopskrifter samt en kort rammehistorie. Den nye kogebog med Rasmus Klump har et mere indbydende og gennemført layout end sidstnævnte bog og indeholder også andre retter end pandekager. Der findes også andre kogebøger for børn med populære figurer, fx og Sjov i køkkenet med Peddersen & FindusLouisa Lorang har tidligere udgivet Rasmus Klump pandekager i stakkevis med 37 pandekageopskrifter, henvendt til voksne. Der er også Rasmus Klump i Pandekageland, som indeholder 8 pandekageopskrifter samt en kort rammehistorie. Den nye kogebog med Rasmus Klump har et mere indbydende og gennemført layout end sidstnævnte bog og indeholder også andre retter end pandekager. Der findes også andre kogebøger for børn med populære figurer, fx Kaj & Andreas kogebog og .