Bøger / faglitteratur til børn / biografier

LeBron James : kongen af basketball


Beskrivelse


Biografi om den amerikanske basketballstjerne LeBron James (f. 1984). Om hans opvækst i fattige kår med enlig teenagermor, hvor de flytter fra det ene sted til andet. Vendepunktet bliver da en træner får øje på hans talent og tager sig af ham.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 2. okt. 2015

Mød Lebron James i denne medrivende biografi om den kendte basketballspiller. For alle basketfans fra ca. 10 år.

Vi følger Lebron fra han, som 3-årig, får sin første basketball. Han vokser op i fattige omgivelser sammen med sin mor. De flytter fra det ene sted til andet og Lebron opgiver efterhånden helt det der med at gå i skole. En dag, hvor han spiller fodbold med en flok drenge, kommer en fodboldtræner forbi og tilbyder ham at spille for sit hold. Det bliver et vendepunkt i Lebrons liv. Han er god til fodbold, men endnu bedre til basketball. Da fodboldtræneren også træner et basketballhold, får Lebron mulighed for at spille basketball og udvikle sig som basketspiller. Træneren og hans familie tager Lebron til sig og med hjælp fra venner og familie udvikler Lebron sig til en sand stjerne.

En fascinerende historie om drengen, der greb sin chance, da den bød sig. Forfatteren formår at fortælle historien, så man kommer til at holde af Lebron og hans venner.

Dette er den første biografi om Lebron James på dansk. Den minder i stil om biografierne om fx Messi LoppenNeymarMikael spiller basketballKunsten at spille basketball og Neymar Neymar, som også er udgivet af forlaget Turbine. Er det basketball, man er interesseret i, er der fx Mikael spiller basketball eller for de mere inkarnerede fans Kunsten at spille basketballDette er den første biografi om Lebron James på dansk. Den minder i stil om biografierne om fx Messi Loppen og , som også er udgivet af forlaget Turbine. Er det basketball, man er interesseret i, er der fx Mikael spiller basketball eller for de mere inkarnerede fans Kunsten at spille basketballDette er den første biografi om Lebron James på dansk. Den minder i stil om biografierne om fx Messi Loppen og Neymar Neymar, som også er udgivet af forlaget Turbine. Er det basketball, man er interesseret i, er der fx eller for de mere inkarnerede fans Kunsten at spille basketballDette er den første biografi om Lebron James på dansk. Den minder i stil om biografierne om fx Messi Loppen og Neymar Neymar, som også er udgivet af forlaget Turbine. Er det basketball, man er interesseret i, er der fx Mikael spiller basketball eller for de mere inkarnerede fans .Informationer og udgaver