Bøger / faglitteratur / øvelser

Leg & balance : intelligente bevægelseslege for børn 0-18 måneder


Beskrivelse


Om hvordan man med målrettede bevægelseslege kan støtte barnets motoriske udvikling gennem de første 18 måneder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. mar. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 13. mar. 2017

Er du i tvivl om hvordan du bedst stimulerer dit lille barns sansemotoriske udvikling? Her kan du få viden og inspiration til lege og øvelser, der giver børn fra 0-18 måneder fuld fart på motorikken.

Efter indholdsfortegnelse og en kort introduktion er bogen inddelt i kapitler, der hver beskriver en periode i barnets første halvandet år. I hvert kapitel præsenteres de bevægemønstre, der er karakteristiske for alderstrinnet, hvorfor de er relevante, samt en række trin-for-trin-guidede lege, der passer netop der, hvor det lille barn er i sin udvikling. Herpå kan man læse mere i dybden om de forskellige sanser, balance og nervesystem. Du finder desuden angivelser af hvornår du omtrent kan forvente at dit barn vil nå de respektive udviklingstrin, men disse er ikke deadlines, understreger forfatteren, der er fysioterapeut, yogalærer og specialuddannet indenfor baby- og småbørnsmotorik. Bogen er illustreret med farvefotos og hvert kapitel har desuden fået sin egen farvekode.

Udmærket brugsbog, der dækker emnet godt, og med sit indbydende og overskuelige layout er lettilgængelig for selv pressede småbørnsforældre, der får god vejledning og garanteret gode timer med den lille.

Vil fint kunne supplere Leg med din babyStyrk dit barns motorik - 0-1 årStyrk dit barns motorik - 1-3 år, samt Styrk dit barns motorik - 0-1 år og Styrk dit barns motorik - 1-3 år, der er kortfattede bøger om barnets motoriske udviklingVil fint kunne supplere Leg med din baby, samt og Styrk dit barns motorik - 1-3 år, der er kortfattede bøger om barnets motoriske udviklingVil fint kunne supplere Leg med din baby, samt Styrk dit barns motorik - 0-1 år og , der er kortfattede bøger om barnets motoriske udvikling.