Bøger / faglitteratur

Leg med din hund : masser af sjove lege


Beskrivelse


Forslag til fællesaktiviteter for menneske og hund som giver hunden større selvtillid og velbefindende og styrker båndet mellem menneske og hund.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Knud Weile

2007

En idé- og inspirationsbog for hundeejere, der gerne vil beskæftige og stimulere deres hunde.

I tekst og billeder beskrives forskellige aktivitetsøvelser, som en række tyske hundeejere bruger til træning og stimulering af deres firbenede venner. Der vises legetøj og opstillinger, der kan anvendes indendørs, i haven og rigtigt udendørs i park og vild natur. Legesagerne og -redskaberne er for det meste fremstillet af genbrugsmaterialer og emballage, men der henvises også til gode og velegnede produkter på markedet. Bogen igennem benyttes enhver lejlighed til at fortælle om moderne hundepædagogik og hundenes krav på et liv med oplevelser og leg, og den teoretiske indgang til emnet underbygges godt af bogens mange billeder af navngivne modeller, der ser ud til at trives med det hjemmelavede legetøj.

I alle nye hundebøger kan man læse, at vore hunde ofte keder sig og ikke stimuleres tilstrækkeligt, men man finder sjældent eller aldrig så mange praktiske idéer til beskæftigelse af familiehunde som her.

En god, fornuftig og lidt skør hundebog med meget inspiration for de hundeejere, der gerne vil give deres firbenede familiemedlem et godt liv med masser af leg og udfordringer.