Bøger / skønlitteratur / roman

Leg med døden : krimi


Beskrivelse


Ægteparret, Jemma og Matt, er lykkelig gift og skal til Matts ven, Lucas', bryllup. Men dagen inden brylluppet dør Lucas' søster. Et år efter mener Lucas at hun blev myrdet og sætter sig for at opklare mysteriet bag søsterens død.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 23. mar. 2020

Spændende og uhyggelig krimi om ægteparret Matt og Jemma, som er inviteret til overnatning hos Matts rige ven Lucas i Cornwall. Det er 1-årsdagen for en tragisk hændelse, hvor Lucas' søster Alex begik selvmord. Eller gjorde hun? Lucas er overbevist om, at hun blev myrdet og inviterer alle de dengang tilstedeværende venner til en genforening. Der skal leges en farlig leg. En morderleg. For læsere af kriminalromaner.

Jemma og Matt bliver inviteret til Cornwall for at fejre, at Matts rige ungdomsven, Lucas, skal giftes med franske Nina. De øvrige venner af den gamle klike, Andrew og Nick, er også inviteret, samt Nicks søster, Isabel, og Andrews kone, Chandra. Lucas' søster, Alex, som også bor på det fine gods, er også inviteret. Det er første gang Jemma skal hilse på alle Matts gamle venner, men det går hurtigt op for hende, at noget grufuldt skete for Alex som ung pige. Noget som stadig hjemsøger hende og de en aften finder hende druknet, peger alt på selvmord. Men et år senere, vil Lucas til bunds i sagen. Han mener, at en af vennerne har myrdet Alex. Det bliver en skæbnesvanger leg og snart må politiassistent Stephanie King både opklare fortidens forbrydelser, en bortførelse og et mord. Andet bind i serien om Stephanie King. Første bind hedder Drevet til mord.

Forrygende og underholdende krimi.

Til sammenligning kan forfatterskaberne af krimiforfatterne Sharon Bolton og Lisa Jewell anbefales.


litteratursiden.dk

d. 27. apr. 2020

af

af

Lene Jensen

d. 27. apr. 2020

Andet bind i krimiserien med Stephanie King er en fængslende og dyster fortælling med et udspekuleret plot. En morderleg mellem venner skulle være et sjovt udgangspunkt for en fest, men ikke denne gan...