Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Legendarium


Beskrivelse


En tidsrejse bringer Ren, Arthur og Cecily til år 2493, hvor de bliver hvirvlet ind i et gådefuldt spil i legendernes land. Bogen er en fortsættelse af "Wonderscape". Fra 10-14 år.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2022

af

af

Marion Tirsgaard

d. 2. sep. 2022

En tidsrejse bringer Ren, Arthur og Cecily til år 2493, hvor de bliver hvirvlet ind i et gådefuldt spil i legendernes land. Bogen er en fortsættelse af <t>38649094 Wonderscape<t>. Fra 10-14 år.

Tidsnøglen er det eneste, der kan bringe Ren, Arthur og Cecily tilbage til nutiden, da de gennem en tågeportal pludselig havner i fremtiden. Men tidsnøglen bliver stjålet, og de tre børn må melde sig til en spilturnering for at skaffe den tilbage. Tiden er knap, da deres tidsrejse har bragt universet i ubalance, og mens de kæmper med at klare de barske og gådefulde opgaver i spillet, der bringer dem til forskellige steder som Atlantis, Bermuda-trekanten og Inkariget, går det langsomt op for dem, at skurken Deadlock er ude på at genskabe tidsrejse-teknologien. Hvem er den mystiske Deadlock? Og kan de stoppe ham og finde tidsnøglen i tide? Jennifer Bell står også bag fantasy-serien De ualmindelige - den bøjede møntVilde agenter - operation honningjagt og Vilde agenter - operation honningjagtTidsnøglen er det eneste, der kan bringe Ren, Arthur og Cecily tilbage til nutiden, da de gennem en tågeportal pludselig havner i fremtiden. Men tidsnøglen bliver stjålet, og de tre børn må melde sig til en spilturnering for at skaffe den tilbage. Tiden er knap, da deres tidsrejse har bragt universet i ubalance, og mens de kæmper med at klare de barske og gådefulde opgaver i spillet, der bringer dem til forskellige steder som Atlantis, Bermuda-trekanten og Inkariget, går det langsomt op for dem, at skurken Deadlock er ude på at genskabe tidsrejse-teknologien. Hvem er den mystiske Deadlock? Og kan de stoppe ham og finde tidsnøglen i tide? Jennifer Bell står også bag fantasy-serien De ualmindelige - den bøjede mønt og .

Hæsblæsende bog, der byder på veldrejet action, computerspil, kendte legender og mystik fra første side. Bogen er rig på detaljer og navne og kræver en god læser. Er du det, og kan du lide gåder, mystik og gaming, så glæd dig! Kan læses uafhængigt af første del af serien.

Bogen er lidt en blanding af gamer-serier som "Gamerz", fx De ukendteKobbernøglenDødsspillet, og "Roboys", fx Kobbernøglen, og serien "Hunger games", hvor Dødsspillet er 1. bindBogen er lidt en blanding af gamer-serier som "Gamerz", fx De ukendte, og "Roboys", fx , og serien "Hunger games", hvor Dødsspillet er 1. bindBogen er lidt en blanding af gamer-serier som "Gamerz", fx De ukendte, og "Roboys", fx Kobbernøglen, og serien "Hunger games", hvor er 1. bind.


litteratursiden.dk

d. 7. okt. 2022

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 7. okt. 2022

Den selvstændige og eventyrlige fortsættelse til ’Wonderscape’. Spænd dine børn fast, inden de begynder på dette actionfyldte eventyr! De fire venner kommer endnu engang ganske ufrivilligt på rejse in...


Litteratursiden.dk [online]

d. 7. okt. 2022

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 7. okt. 2022