Bøger / faglitteratur til børn

LEGO Star Wars figurleksikon


Beskrivelse


Beskrivelser i billeder og tekst af mere end 300 minifigurer fra LEGO Star Wars-universet med oplysninger om hver enkelte figur, antal varianter, elementer og ekstraudstyr. Katalogiseret efter hvilken episode de optræder i.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2012

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 26. nov. 2012

Et unikt opslagsværk for børn i alderen 7-16 år, men ældre fans af Lego Star Wars kan bestemt også bruge bogen. Nok mest for fans og samlere, men generelt inspirerende at bladre i.

Et farverigt og gennemillustreret opslagsværk for samlere og andre fans af Lego Star Wars universet. Bogen gennemgår mere end 300 minifigurer med detaljerede oplysninger om hver enkelte figur, fx dens antal varianter, elementer, ekstraudstyr, eller anden kuriosa viden af interesse for fans, samlere og kendere. Figurerne er overskueligt katalogiseret efter hvilken episode de optræder i. Bagerst i bogen er desuden et navneregister, der også giver overblik over hvilke legosæt figurerne optræder i. Som en særlig feature har bogen en unik minifigur af Han Solo med æresmedalje, indsænket i plastikboks nederst til højre på forsiden, der er derfor lidt tykkere papforstærket. Imponerende og flot lavet. Inspirerende at bladre i og med rig mulighed for fordybelse.

En anden bog for fans og samlere af Lego Star Wars kunne være Den store bog om LEGO Star Wars af Simon Beecroft. Her gennemgås de enkelte Star Wars legosæt med alle deres figurer, udstyr og våben.

Grundigt opslagsværk om Lego Star Wars minifigurer. Gennemillustreret og fyldt med information for fans og samlere. Tilhørende unik minifigur af Han Solo.