Bøger / faglitteratur / kogebøger

Lene Hanssons greatest hits


Beskrivelse


Lene Hanssons egne favoritretter. Med madplaner og menuforslag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2010

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 23. sep. 2010

Lene Hanssons kogebøger går som varmt brød, der er mange, der følger hendes kostråd om den rigtige kombination af protein- og stivelsesholdige fødevarer og neutrale fødevarer. Bogen her kan sagtens formidle sig selv.

Lene Hansson er en meget flittig kogebogsforfatter, mange af hendes bøger er udsolgt, og derfor har hun tilrettelagt dette udvalg af greatest hits af sine egne favoritter. Opskrifterne er baseret på de sidste tre års udgivelser af deciderede kogebøger, Lene Hanssons salater, Lene Hanssons fisk og skaldyr m.m.. Fælles for alle opskrifterne er, at de er billige og nemme at lave, og så er de sammensat efter hendes kostkombineringsprincipper, som ifølge Lene Hansson giver masser af energi, og som gør, at det er nemt at holde vægten. Opskrifterne er inddelt i forretter, hovedretter, desserter, boller og brød, og derudover er der forslag til en ugemenu og 12 menuforslag, som fx pigemiddag, scoremenu og sidst-på-måneden-menu.

I forhold til Hanssons bogudgivelser er her jo ikke noget nyt. Jeg har sammenlignet enkelte af opskrifterne (i de bøger, der var hjemme), og der er ingen ændringer.

Selv om vi har alle Lene Hanssons kogebøger, er jeg sikker på, at denne også vil vil blive brugt af Lene Hanssons store fanskare.