Bøger / faglitteratur / opskrifter

Let faste : helt enkle og lækre opskrifter på 100, 200 og 300 kalorier


Beskrivelse


150 opskrifter på hverdagsmad indeholdende 100, 200 og 300 kalorier. Suppleret med tips til hvordan man nemmere kommer igennem fastedagen samt information om hvorfor faste er godt for kroppen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 22. jan. 2015

En lille overskuelig kogebog med opskrifter på hverdagsmad indeholdende 100, 200 og 300 kalorier. Målgruppen er både kvinder og mænd der ønsker inspiration i forbindelse med let faste.

"Let faste" består af 150 opskrifter på henholdsvis 100, 200 og 300 kalorier. Der lægges op til at faste en enkelt dag indimellem, men man kan også bruge opskrifterne i forbindelse med fx 6:1 og 5:2 principperne. Der er tips til hvordan man nemmere kommer igennem fastedagen samt information om hvorfor faste er godt for kroppen. Der er billeder af nogle af opskrifterne. Søren Lange er ernæringsrådgiver og kok. Mette Bender er videnskabsjournalist og redaktør på bøger om sundhed.

En af de mest enkle opskriftsbøger beregnet på fastedagen, jeg endnu har set. Udseendet af bogen er enkelt, men indholdet er særdeles brugbart for alle der er i gang eller vil i gang med fastedage.

Der findes rigtig mange bøger hvor fasteprincippet er bundet op på fx 5:2 eller 6:1 dvs med en eller to bundne fastedage om ugen. Gode fastebøger kunne være Ulrika Davidssons kogebog om 5:21-dagskuren og 1-dagskuren. Nærværende bog kan både fungere som supplement til sådanne bøger eller bruges aleneDer findes rigtig mange bøger hvor fasteprincippet er bundet op på fx 5:2 eller 6:1 dvs med en eller to bundne fastedage om ugen. Gode fastebøger kunne være Ulrika Davidssons kogebog om 5:2 og . Nærværende bog kan både fungere som supplement til sådanne bøger eller bruges alene.