Bøger / faglitteratur / erindringer

Lev livet modigt : om at være #uforfærdet i livet og lykken


Beskrivelse


Forfatteren (f. 1972) fortæller om de mange kriser, hun har haft i sit liv, og hvordan hun har tacklet dem. Bl.a. ved at blive ved at prøve. Igen og igen. Ved at insistere på at være uforfærdet i livet og søge lykken. For hvad er alternativet?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2020

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 29. maj 2020

Personlig beretning, hvor Michelle Hviid fortæller om de mange kriser, hun har haft i sit liv, og hvordan hun har tacklet dem. For voksne læsere, der holder af private historier fra det virkelige liv.

Michelle Hviid har været i virkelig mange kriser i sit liv. Hun har haft hjernetumor, er blevet skilt to gange, er blevet opereret akut mange gange, har haft mange singlekriser og kriser med sine børn. Til trods for den massive modvind har hun rejst sig igen og bogen kredser om, hvordan hun har gjort dette. Bogen er en meget privat gennemgang af fx de partnere, hun har haft, de mange rejsemål hun har været på og livet som iværksætter på højt plan med to børn.

Hudløst ærlig bog, som er meget letlæst. Det er befriende, at forfatteren viser alt det uperfekte og alle kriserne, og som læser sidder man og hepper på hende og håber lykken vender. Det, at man kommer med helt ind i privatsfæren, vil nogle elske, og andre læsere vil finde det alt for privat.

Disse to bøger omhandler også, hvordan forfatterne er kommet op igen efter massive livskriser. I den sidstnævnte er der et selvhjælpsspor, så læseren selv kan trækker sig op af sine egne livskriser: SolpletterDe 10 vise stenRåstyrke og De 10 vise sten RåstyrkeDisse to bøger omhandler også, hvordan forfatterne er kommet op igen efter massive livskriser. I den sidstnævnte er der et selvhjælpsspor, så læseren selv kan trækker sig op af sine egne livskriser: Solpletter og RåstyrkeDisse to bøger omhandler også, hvordan forfatterne er kommet op igen efter massive livskriser. I den sidstnævnte er der et selvhjælpsspor, så læseren selv kan trækker sig op af sine egne livskriser: Solpletter og De 10 vise sten .


Berlingske tidende

d. 12. juni 2020

af

af

Birgitte Borup

d. 12. juni 2020