Bøger / faglitteratur

Lev livet selv : sådan bliver du lykkelig efter din skilsmisse


Beskrivelse


Forfatteren deler egne erfaringer om at komme videre efter en skilsmisse, da hun selv har prøvet at blive skilt 2 gange. Budskabet handler om at se positivt på situationen og tage førertrøjen på i forhold til sit eget liv, dog med plads til at være rigtig langt nede, når man nu engang er det.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juli 2010

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 20. juli 2010

For alle, som gennemlever en skilsmisse - ikke mindst hvor der er børn til stede.

Signe Wenneberg, som vi jo kender så godt fra have- og livsstilsbøger samt fra tv-skærmen, skriver her om at komme videre efter en skilsmisse. Hun har prøvet turen 3 gange: 1 gang som lille barn, da hendes forældre blev skilt og 2 gange som voksen. Budskabet handler om at se positivt på situationen og tage føretrøjen på i forhold til sit eget liv. Dog med plads til at være rigtig langt nede, når man nu engang er det. I det hele taget kommer hun godt rundt om forskellige psykologiske og praktiske vinkler. Ingen er perfekte. Hendes egen historie viser, hvordan man kan straffe hinanden i en familie. Far straffer mor ved ikke at skrive til datter, fordi de er flyttet til en anden verdensdel. Datter straffer far, fordi han ikke møder op til skolekomedie, ved at tage mors efternavn. Far straffer datter til sin død, ved aldrig at skrive hendes efternavn på sine talrige breve. En skilsmisse er et wake-up-call, der tvinger én til at se, hvad der er vigtigt i livet.

Skilsmissebøger er der mange af. Denne er en kvindelig pendant til Jeg skal skilles - hvad gør jeg?, 2008, der også gør meget ud af gennemlevelsen af den psykiske krise, en skilsmisse er. Den aktuelle titel adskiller sig ved at gøre meget ud af børnenes rolle.

Skilsmissebog fra en ferm skribent, der har oplevet fænomenet flere gange i sit liv. Bogen har fokus på følelser, relationer og kommunikation fremfor det juridiske.


Information

d. 27. juli 2010

af

af

Annegrethe Rasmussen

d. 27. juli 2010