Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Lev magisk : magi for begyndere


Beskrivelse


Vejledninger i magiske formularer, ritualer og opskrifter. Bl.a. om kærlighedsmagi, hvordan man spår i teblade, læser i kort, lærer numerologi, astrologi og håndlæsning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2016

af

af

Stine Veisegaard

d. 5. aug. 2016

Kunne du tænke dig at få flere lommepenge, søde veninder og en dejlig fyr til at synes om dig? Så er denne bog lige noget for dig. Den er fyldt med trylleformularer og råd om, hvordan du kan spå om fremtiden. Fra 12 år.

Bogens titel siger helt præcis, hvad bogen vil. Nemlig hjælpe til med, at du får et magisk liv. Bogen er opdelt i en række kapitler. Her er opskrifter og trylleformularer, der alle kan hjælpe dig i din hverdag. Der er afsnit om kærlighedsmagi, hvordan du spår i teblade, læser i kort og du kan lære numerologi og håndlæsning. Bogen giver dig heksens ti bud og en række råd om, hvordan du kommer i gang med magi. Bogens omslag og sider er holdt i farven sort. Satsen er holdt i hvidt og undervejs er fakta-bokse i douce farver. Forfatteren er også kendt som sanger i gruppen Sukkerchok, har lavet radio og tv og flere bøger til børn, bl.a. serien "Den magiske bog" sammen med Anne-Marie Donslund og Hej smukke om naturlige skønhedsprodukter man selv kan lave.

Bogen har et smukt og mystisk layout. Alle opskrifterne er ufarlige og udgangspunktet er at skabe en positiv effekt i dit liv.

Hvid magi for tøser er til samme aldersgruppe, men er fra 2003. Der har i nogle år ikke været udgivet selvhjælps-bøger til børn og unge med emnet spådomme og heksekunst.