Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Lewandowski


Beskrivelse


Historien om Robert Lewandowski (f. 1988) og om hans liv og karriere som fodboldspiller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 13. okt. 2017

Letlæst fagbog for fodboldnørder mellem 8 og 10 år om den polske landsholdsstjerne Lewandowski, som også er en del af storklubben Bayern München. Bogen kan både læses af interesse eller i forbindelse med faglige læsekurser, hvortil der findes gratis opgaver på nettet.

Tommy Heisz bringer i denne bog sin læser tæt på fodboldspilleren Lewandowski. Ikke bare fodboldspilleren Lewandowski, men også mennesket Lewandowski. Teksten har lix 20 og fortælles i afsnit af to sider bestående af billeder, grundtekst og faktabokse.

Der er efterhånden udkommet rigtig mange letlæste fagbøger om fodboldstjerner. Denne bog er klart blandt de mest interessante og lærerige med megen spændende fakta og interessant viden. Man fornemmer ved læsningen, at forfatteren selv er fan og har et stort kendskab til Lewandowski.

Der findes ikke tilsvarende lette fagbøger om Lewandowski, men i samme serie findes andre bøger om kendte fodboldspillere og -klubber. Det kunne eksempelvis være bøgerne om de danske stjerner Christian EriksenDaniel Agger og Daniel AggerDer findes ikke tilsvarende lette fagbøger om Lewandowski, men i samme serie findes andre bøger om kendte fodboldspillere og -klubber. Det kunne eksempelvis være bøgerne om de danske stjerner Christian Eriksen og .