Bøger / skønlitteratur / roman

Ligblomsten : krimi


Beskrivelse


Krimi. Journalisten Heloise Kaldan modtager mystiske breve fra en undsluppen morder, kvinden Anna Kiel, som hun ikke kender. Heloise bliver hurtigt viklet ind i en opklaring af mordet som Anna Kiel har begået.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 6. mar. 2017

Spændende krimi om journalisten Heloise Kaldan som modtager mystiske breve fra en morder på flugt. For alle krimilæsere.

Debutanten Anne Mette Hancock har skrevet en krimi om journalisten Heloise Kaldan, som pludselig modtager kryptiske breve skrevet af Anna Kiel, en morder på flugt. Anna har på bestialsk vis myrdet en advokat og Heloise, som ingen relation har til Anna, sætter sig for at undersøge hvorfor hun kontakter hende. Heloise bliver hurtigt viklet ind i et uhyggeligt mord og ender selv i livsfare. Hvem er det der trækker i trådene? Og hvad er Annas motiver?.

Det er en underholdende krimi med et spændende plot tilsat humor og charme. Den minder dog, i sin genre, om tilsvarende bøger af kvindelige skandinaviske krimiforfattere.

Der er efterhånden udkommet en del krimier af danske kvindelige forfattere. Nogle af de mest populære er Sara Blædel og hendes første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick hedder Grønt støvSkjulte fejl og mangler. Forfatter Elsebeth Egholm har den kvindelige journalist Dicte Svendsen i hovedrollen og det første bind i serien hedder Skjulte fejl og manglerDer er efterhånden udkommet en del krimier af danske kvindelige forfattere. Nogle af de mest populære er Sara Blædel og hendes første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick hedder Grønt støv. Forfatter Elsebeth Egholm har den kvindelige journalist Dicte Svendsen i hovedrollen og det første bind i serien hedder .


litteratursiden.dk

d. 4. maj 2017

af

af

Rikke Bødker

d. 4. maj 2017

En bragende flot krimidebut med mange interessante temaer og et eminent plot. Journalisten Heloise Kaldan har problemer på jobbet, fordi hun har refereret til urigtige dokumenter i en artikel. Hun for...


Politiken

d. 11. apr. 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 11. apr. 2017


Berlingske tidende

d. 3. apr. 2017

af

af

Merete Reinholdt

d. 3. apr. 2017


Jyllands-posten

d. 30. apr. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 30. apr. 2017


Weekendavisen

d. 12. apr. 2017

af

af

Christian Dorph

d. 12. apr. 2017