Bøger / skønlitteratur til børn / krimi

Ligrøveren


Beskrivelse


Krimi. Kamille bliver syg og indlagt på hospital. En gammel dame på hendes stue dør, og hendes smykker bliver stjålet. Det bliver en ny sag for Kamille, Bastian og Josuf fra Team A.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jan. 2012

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 5. jan. 2012

Syvende og sidste bind i serien om Team A. Til selvstændig læsning fra 8-10 år.

Her er så syvende og sidste bind i Daniel Zimakoff og Ida-Marie Rendtorffs krimiserie om Team A. Kamille bliver syg og indlagt på hospital. Hun ligger på stue med en gammel dame med nogle fine smykker, og da damen dør, forsvinder smykkerne. Det bliver en opgave for Kamille og de to andre medlemmer af Team A, Bastian og Yosuf, at finde ud af, hvem "ligrøveren" er, og det lykkes dem til sidst efter undervejs at have været i overhængende livsfare. Som i de tidligere bind er handlingen elementært spændende, og det er let at identificere sig med de tre hovedpersoner. Den læsevenlige tekst er sat med relativt store typer og er dialogrig, velskrevet og letflydende. Som i seriens øvrige bøger er den illustreret med farvelagte tegninger, der viser nogle af de mere dramatiske situationer.

Samme høje niveau som seriens øvrige bøger. Ligger på linje med fx En sag for Kwiatkowski, men har ikke samme humoristiske/ironiske tone.

En god, velskrevet og elementært spændende krimiserie, der er let at læse. For de 8-10-årige, måske især for drengelæsere.