Bøger / skønlitteratur / roman

Lille toværelses med potentiale


Beskrivelse


29-årige Sofia kæmper med karrieren i finansverdenen. Men en både uhøflig og umådeligt lækker håndværker tvinger hende til at tage sit liv op til revision.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. maj 2019

29-årige Sofia kæmper med karrieren i finansverdenen. Men en både uhøflig og umådeligt lækker håndværker tvinger hende til at tage sit liv op til revision. Romantik og kærlighed for især yngre kvinder.

Sofias liv kører på skinner. Hun har gang i karrieren og hendes far er stolt. Men forældrene ligger i en bitter skilsmisse og Sofia gruer for om kæresten Oliver kan finde på at fri til hende. Jobbet kræver al Sofias opmærksomhed, men hun holder alligevel fast i at ville renovere sin lille toværelses lejlighed. Hun har selv tegnet det hele og får her udløb for sit kreative talent. Håndværkeren Arvid, der skal stå for renoveringen, er bekymret for den pressede Sofia. Han mener, at hun bruger sit liv helt forkert. Sofia bliver vred over at Arvid blander sig. Men allermest bliver hun irriteret over, at hun er så tiltrukket af ham. Først da Sofia bliver ramt af stress, bliver hun tvunget til at tage sit liv op til overvejelse.

Den populære forfatter skriver, som altid, underholdende og med plads til både romantik og brændende tiltrækning. Skøn og vedkommende svensk kærlighedsroman, som virkelig rammer plet i forhold til det forventningspres, mange unge kvinder oplever i dag.

Fans af Simona Ahrnstedts bøger, fx Arvingen, vil også elske denne roman.