Bøger / faglitteratur / erindringer

Linse - jeg bliver ældre og det gør ik' noget


Beskrivelse


Linse Kessler (f. 1966) fortæller om at blive ældre og om de begivenheder der har ændret hendes liv de seneste år. Efter at have mistet Mopper, er hun blevet familiens overhoved og det har givet flere muligheder og oplevelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2019

af

af

Sanna Stagaard Gade

d. 29. okt. 2019

Linse er blevet ældre, og med det er der kommet en ny indre ro og accept af sig selv. Der betyder dog ikke, at hun har sat farten ned. En bog for alle Linses fans, og for dem, der er nysgerrige på realitystjerner.

Linse fortæller denne gang om det, der er sket siden Mopper døde i 2016. Om hvordan hun stadig er tynget af sorg, men også om de nye muligheder, hun har fået siden. Moppers død gav hende fx modet til at forfølge en gammel drøm om at åbne B&B i Spanien. Hun fortæller om året i Spanien, om gæsterne, det hårde arbejde og om at rejse hjem igen, da savnet til resten af familien blev for stort. Hendes kærlighed til dyr og især hunde fylder også meget i bogen. Efter eventyret i Spanien er Linse blevet veganer pga. denne kærlighed til dyr. Hun fortæller om omstillingen og baggrunden for sit valg.

Det er en underholdende og nemt læst biografi. Linses bramfrihed og åbenhjertighed, som har givet hende mange fans, kommer også tydeligt frem på skrift.

Linses har tidligere udgivet Linse - jeg gør, hvad jeg vilGustav, der går helt tilbage til hendes barndom på bryggen. Der er også andre realitystjerner, der har udgivet biografier fx GustavLinses har tidligere udgivet Linse - jeg gør, hvad jeg vil, der går helt tilbage til hendes barndom på bryggen. Der er også andre realitystjerner, der har udgivet biografier fx .