Bøger / faglitteratur / opskrifter

Little happy circus


Beskrivelse


Hækleopskrifter med cirkustema, bl.a. en cirkusdirektør, en linedanser, en klovn, en elefant og en jonglerende hvalros.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juli 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 28. juli 2016

Indbydende hæklebog med cirkus-tema. Her er alt fra popcorn til elefanter, og der er lagt op til at hækle hele cirkusset. Til den lidt øvede hækler.

Tolv opskrifter på figurer fra cirkusverdenen: bjørn, cirkusdirektør, linedanser, hest, elefant, kanin, løve, klovn, stærk mand, hvalros, vimpelrække og popcorn. I bogens hækleskole lærer man at lave pompom, farveskift, tredobbelt stangmaske og sammenhækling af ben. Forfatteren henviser til Youtube og Internettet hvis man vil lære basismaskerne. Hver opskrift indledes med udførlig vejledning i materialer og forkortelser, og afsluttes med montering. Forfatteren blogger på Littlehappycrochet.dk, hvor man også kan finde rettelser til de fejl, der måtte være i opskrifterne. Figurerne måler ca. 30-40 cm.

Nuttede figurer fra cirkusuniverset, alle holdt i enkelt og tidløst design, og hæklet i kvalitetsgarn i flotte, douche farver. Trods det smalle tema er der stor anvendelighed i figurerne, der også fungerer hver for sig. Opskrifterne er overskueligt sat op med læsevenlig skrifttype og enkelt forklaret i en personlig tone. Der er kræset for både papirkvalitet og layout, og det er en bog, der vil kalde på enhver hæklefan.

Dette er første bog om hæklede cirkusfigurer, men flere hæklede figurer findes fx i Hæklede dukkerHæklede kager og søde sagerHæklet hurtigmadHæklet legetøj, Hæklede kager og søde sager, Hæklet hurtigmad samt Maja Hansen-bøgerne, fx Hæklet legetøjDette er første bog om hæklede cirkusfigurer, men flere hæklede figurer findes fx i Hæklede dukker, , Hæklet hurtigmad samt Maja Hansen-bøgerne, fx Hæklet legetøjDette er første bog om hæklede cirkusfigurer, men flere hæklede figurer findes fx i Hæklede dukker, Hæklede kager og søde sager, samt Maja Hansen-bøgerne, fx Hæklet legetøjDette er første bog om hæklede cirkusfigurer, men flere hæklede figurer findes fx i Hæklede dukker, Hæklede kager og søde sager, Hæklet hurtigmad samt Maja Hansen-bøgerne, fx .