Bøger / faglitteratur / samtaler

Liv efter liv : samtaler om reinkarnation


Beskrivelse


En række kendte og ukendte danskere fortæller om deres holdning over for reinkarnation og om personlige oplevelser, der peger på, at genfødsel er en mulighed.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Carsten Güllich-Nørby

2007

En voksende målgruppe blandt de mange spirituelt søgende, der interesserer sig for reinkarnationsbegrebet set fra mange forskellige synsvinkler.

En lang række danskere, ukendte som kendte fortæller om deres meget forskellige oplevelser med reinkarnation. Redaktøren er Annie Dunch, der selv i bogen Madam Dunk : fortællinger fra et magisk liv, 2006 fortalte fra tidligere reinkarnationer. Bidragyderne til bogen er fx Martin Spang Olsen, Margrethe Koytu, Farshad Kholghi, Chili Turell, Knud Sørensen og Lars Muhl. Muhl, der efter musikkarrieren har skrevet en række spirituelle bøger, senest fra 2007 Det knuste hjertes visdom : Yeshua og Mariams evangelium, fortæller om sit syn på reinkarnation, der rækker tilbage til urkristne og holistiske forestillinger om evigt sjæleliv og arketyper. Han forklarer bl.a., hvorfor så mange påstår at have været fx Dronning Saba i et tidligere liv. Martin Spang Olsen har erindringer om et liv på Atlantis, mens Chili Turell bl.a. skriver: "Ikke at jeg nødvendigvis har set mig selv konkret som en anden person, men jeg har oplevet at være en del af andre tidsaldre." Skuespilleren Farshad Kholgi fortæller om at komme til Danmark som iransk flygtning og føle sig mærkeligt hjemme: "Hold da op, det er som jeg er kommet hjem. Jeg kender gaderne, som om jeg har set de her steder før.".

Der er flere nyere bøger om emnet, men denne bog har mange forskellige oplevelser og synsvinkler med.

Relativt tilgængelig samtalebog om reinkarnation.


IKON

nr. 61 (2007)

af

af

Christina Kleis

nr. 61 (2007)