Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Liv får en hund


Beskrivelse


Liv har fået den sødeste hundehvalp og glæder sig vildt til, at hende og Emma skal lege med den. Men legen bliver hurtigt for vild, og Emma bliver bange og går hjem. Måske er det slet ikke så nemt at have en hundehvalp?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2016

af

af

Pia Gunilla Park

d. 1. dec. 2016

Liv glæder sig helt vildt, for hun skal have en hundehvalp. Hun inviterer sin bedste veninde Emma over for at se og lege med hvalpen. Men hvalpen er ikke kun sød, den er også ret vild og Emma bliver bange. Måske er det slet ikke så let at have en hvalp? For 7-9-årige.

"Liv får en hund" handler om, hvad man kan komme ud for, når børn og hvalpe skal lære hinanden at kende og hvordan man bedst finder ud af det sammen. Bogen er en del af serien "Carlsens læsestart". Den er på niveau 2, som er til de børn, der er let øvede læsere, og som kan læse flere ord og længere tekster. Bogen har lix 7 og lettal 19. Billederne er tegnet af Stine Rosenberg.

Bogens udstyr er helt i top og Stine Rosenbergs tegninger giver fuld støtte til historien om Liv, Emma og hundehvalpen. Det er en rigtig god historie, som samtidig fortæller om de problemer, man kan opleve, når man får en hvalp i huset. Forrest er der en fin og informativ side til forældrene med tips og tricks til den første læsning og oversigt over seriens niveauer.

Line Kyed Knudsen har også skrevet Liv og Emma på cykelturAlvin og Adas hund i samme serie. Carsten Flink har skrevet "Alvin-serien" hvor Ada får en hund i Alvin og Adas hundLine Kyed Knudsen har også skrevet Liv og Emma på cykeltur i samme serie. Carsten Flink har skrevet "Alvin-serien" hvor Ada får en hund i .