Bøger / faglitteratur / kogebøger

Liv og glade dage : opskrifter og kreative ideer til børnefamiler


Beskrivelse


En årstidsopdelt aktivitetsbog for børnefamilien, med primært madopskrifter, men også kreative sysler og forslag til aktiviteter i naturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2012

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 2. nov. 2012

Bogen Liv og glade dage: opskrifter og kreative idéer til børnefamilier er en årstidsopdelt aktivitetsbog for børnefamilien, med primært madopskrifter, men også kreative sysler og forslag til aktiviteter i naturen.

Bogen er opdelt efter de 4 årstider og begynder med vinter. Bagerst findes alle skabeloner, lige til at kopiere, samt et register. Hovedvægten ligger på mad, og der er overvejende opskrifter i bogen, men også idéer til sjove temafester både til børn og voksne, fx kinesisk nytår, bollywood party mm. Idéer til højtiderne påske og jul og til halloween (male på æg, fuglemad til vinterens dyr, gravsten og uhyggelige lanterner). Også årstidsbestemte aktiviteter eller opskrifter fx med kirsebær, hyld og æbler. Opskrifterne er primært på et niveau en voksen skal lave, ligesom de fleste kreative idéer skal udføres om ikke af, så i hvert fald med en voksen.

Kan sammenlignes med Sif Orellanas mange bøger, fx Krudtugler og kanelsnegle. Nicoline Olsen har også udgivet bogen 101 børneidéer.

Flot og velillustreret bog om et emne som mange mødre efterspørger.