Bøger / faglitteratur / opskrifter

Liv og Simones slikbog


Beskrivelse


Kogebogen for alle slikmunde med opskrifter på vingummier, slikkepinde, bolsjer, karameller, skumfiduser og andre søde sager. Et hit for alle med en sød tand og børn assisteret af en voksen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. dec. 2021

af

af

Line Hoffgaard

d. 24. dec. 2021

Kogebogen for alle slikmunde med opskrifter på vingummier, slikkepinde, bolsjer, karameller, skumfiduser og andre søde sager. Et hit for alle med en sød tand og børn assisteret af en voksen.

Spejlæg, skumbananer, guldkarameller, rustne søm og sure slikbånd. Denne kogebog byder på 25 velkendte og nye slikopskrifter af makkerparret Liv Martine og Simone Thorup Eriksen, som sammen har udgivet mere end 20 bøger og står bag kageuniverset kagetid.dk. Bogen indeholder også opskrifter på kyskager, flødeboller, karamelpopcorn og regnbuefarvet popcorn. Andre søde udgivelser fra makkerparret er fx Byg din egen flødebolleByg din egen lagkage og Byg din egen lagkageSpejlæg, skumbananer, guldkarameller, rustne søm og sure slikbånd. Denne kogebog byder på 25 velkendte og nye slikopskrifter af makkerparret Liv Martine og Simone Thorup Eriksen, som sammen har udgivet mere end 20 bøger og står bag kageuniverset kagetid.dk. Bogen indeholder også opskrifter på kyskager, flødeboller, karamelpopcorn og regnbuefarvet popcorn. Andre søde udgivelser fra makkerparret er fx Byg din egen flødebolle og .

Tag fredagshyggen til nye højder og lav jeres eget slik. Bogen er indbydende og opskrifterne nemme, men børn bør have hjælp af en voksen i køkkenet. En sød lille sag, som nok skal blive populær.

I Martin Wieses kogebøger Hjemmelavet slikHjemmelavet juleslikTobias' jul og Hjemmelavet juleslik er der masser af slikopskrifter. Tobias' jul : 24 slags spiselig julepynt (du ikke behøver hænge op) : nemt! inspirerer med juleslik og konfektI Martin Wieses kogebøger Hjemmelavet slik og er der masser af slikopskrifter. Tobias' jul : 24 slags spiselig julepynt (du ikke behøver hænge op) : nemt! inspirerer med juleslik og konfektI Martin Wieses kogebøger Hjemmelavet slik og Hjemmelavet juleslik er der masser af slikopskrifter. : 24 slags spiselig julepynt (du ikke behøver hænge op) : nemt! inspirerer med juleslik og konfekt.Informationer og udgaver