Bøger / skønlitteratur til børn

Liva og Louis holder jul


Beskrivelse


Billedbog. Liva og Louis hjælper med at gøre klar til juleaften. Der skal fældes træ og ordnes andre hyggelige forberedelser, inden familien kommer til middag. Bagefter er der gaver og tvillingerne er enige om, at juleaften er den bedste aften.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2019

af

af

Julie Arndrup

d. 3. juli 2019

Sød og hyggelig billedbog om tvillingerne Louis ́og Livas juleforberedelser. Velegnet til højtlæsning fra ca. 3 år og op.

Liva og Louis gør klar til juleaften sammen med deres mor og far. Der skal fældes træ, kigges på snevejr, pyntes træ, bages peberkager og mange andre hyggelige forberedelser, inden farmor og farfar kommer til middag. Så er der også gaver og tvillingerne er enige om, at juleaften er den bedste aften på hele året. Bogen er gennemillustreret i farver af forfatteren.

En enkel og dejlig historie om en familie der gør klar til at fejre jul. Illustrationerne er varme og søde og understreger den hyggelige stemning virkelig fint.

Vi kender Liva og Louis fra Liva og Louis holder halloweenLille Mus holder jul. En anden bog om forberedelser til juleaften kunne fx være Lille Mus holder julVi kender Liva og Louis fra Liva og Louis holder halloween. En anden bog om forberedelser til juleaften kunne fx være .Informationer og udgaver