Bøger / faglitteratur

Livet - dit spejl : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 27. apr. 2010

Bogen henvender sig til troende og søgende, der har brug for viden omkring reinkarnation og hvordan det påvirker mennesket og historien. Bogen har rødder i Martinus kosmologien.

Sören Grind er privat-praktiserende psykolog og driver desuden Solsökehem i Dalarna i Sverige, sammen med andre Martinus interesserede. Han skriver roligt og omhyggeligt, men aldrig kedeligt. Temaet er menneskelig udvikling, og beskriver hvordan reinkarnationsperspektivet kan ændre menneskelig selvforståelse med en mulig samfundsændring til følge. Bogens opbygning er fornuftig og sammenhængende, og afsluttes med en præsentation af Martinus kosmologien. I midten af bogen findes farveplancher med Martinus symbolerne.

Der udkommer jævnligt bøger med udgangspunkt i Martinus kosmologi, og også om reinkarnation. Sören Grind har ikke tidligere udgivet bøger, men er forfatter til flere artikler.

En udmærket udgivelse, der med sin omhyggelighed og ro har mulighed for at hjælpe mange til en større forståelse af Martinus og reinkarnationsperspektivet.Informationer og udgaver