Bøger / faglitteratur

Livet har dig altid : mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv


Beskrivelse


21 personlige førstehåndsberetninger af, hvad forståelsen af det psykologiske paradigme "De tre principper" har betydet for helt almindelige menneskers liv. Fortrinsvist for spirituelt søgende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. sep. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 8. sep. 2020

21 personlige førstehåndsberetninger af, hvad forståelsen af det psykologiske paradigme "De tre principper" har betydet for helt almindelige menneskers liv. Fortrinsvist for spirituelt søgende.

I bogen præciseres at "Dette er ikke en ny selvhjælpsbog". Bogen introducerer en forståelse af hvad den kalder "dit psykologiske design, din medfødte mentale sundhed". Der indledes med en introduktion til de tre principper bag designet. Principperne er Tanke, Bevidsthed og Livskraft. Den grundlæggende tanke er at alle har en medfødt mental sundhed, man altid kan finde tilbage til hvis man er åben for det. Herefter følger så 21 personers førstehåndsoplevelser af mødet med "De tre principper". Principperne tilskrives oprindeligt skotsk/canadieren Sydney Banks.

Engagerede indlæg, levende og til tider bevægende skrevet. Ingen tvivl om at det er en udgivelse med hjerteblod.

Bogen lægger sig fuldstændigt - både indholdsmæssigt, opsætningsmæssigt og udstyrsmæssigt i forlængelse af Livet har digDit selvhelbredende sindLivet opleves indefra og udDen glemte forbindelseLivet har dig, også samlet og redigeret af Lotte Lykkegaard Laursen og Christian Fr. Olsen. 6 af bidragsyderne er gengangere men ingen af teksterne. Om "De tre principper" findes i øvrigt Dit selvhelbredende sind, Livet opleves indefra og ud og af Sydney Banks selv Den glemte forbindelse Bogen lægger sig fuldstændigt - både indholdsmæssigt, opsætningsmæssigt og udstyrsmæssigt i forlængelse af Livet har dig, også samlet og redigeret af Lotte Lykkegaard Laursen og Christian Fr. Olsen. 6 af bidragsyderne er gengangere men ingen af teksterne. Om "De tre principper" findes i øvrigt , Livet opleves indefra og ud og af Sydney Banks selv Den glemte forbindelse Livet har digBogen lægger sig fuldstændigt - både indholdsmæssigt, opsætningsmæssigt og udstyrsmæssigt i forlængelse af Livet har dig, også samlet og redigeret af Lotte Lykkegaard Laursen og Christian Fr. Olsen. 6 af bidragsyderne er gengangere men ingen af teksterne. Om "De tre principper" findes i øvrigt Dit selvhelbredende sind, og af Sydney Banks selv Den glemte forbindelse Livet har digBogen lægger sig fuldstændigt - både indholdsmæssigt, opsætningsmæssigt og udstyrsmæssigt i forlængelse af Livet har dig, også samlet og redigeret af Lotte Lykkegaard Laursen og Christian Fr. Olsen. 6 af bidragsyderne er gengangere men ingen af teksterne. Om "De tre principper" findes i øvrigt Dit selvhelbredende sind, Livet opleves indefra og ud og af Sydney Banks selv Livet har digBogen lægger sig fuldstændigt - både indholdsmæssigt, opsætningsmæssigt og udstyrsmæssigt i forlængelse af , også samlet og redigeret af Lotte Lykkegaard Laursen og Christian Fr. Olsen. 6 af bidragsyderne er gengangere men ingen af teksterne. Om "De tre principper" findes i øvrigt Dit selvhelbredende sind, Livet opleves indefra og ud og af Sydney Banks selv Den glemte forbindelse .