Bøger / faglitteratur / erindringer

Livet


Beskrivelse


Rolling Stones-guitaristen, sangeren og sangskriveren Keith Richards' (f. 1943) beretning om sit omtumlede liv.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2010

af

af

Søren Brunbech

d. 18. nov. 2010

Et must for fans af Rolling Stones og Keith Richards og af interesse for rock'n'roll-folket i almindelighed, og måske især for dem, der er oppe i årene og har taget hele turen med.

En flot erindringsbog af Rolling Stones-guitaristen Keith Richards, skrevet i samarbejde med forfatteren James Fox. Sådan nogenlunde kronologisk følger vi den nu 67-årige og stadigt aktive rockstjernes karriere gennem et halvt århundrede. Han skriver om opvæksten i London-forstaden Dartford, mødet med Mick Jagger, dannelsen af Rolling Stones, verdensberømmelsen og det hektiske turné-liv, tilblivelsen af gruppens store hits og glæden ved at skrive sange. Stilen er nøgtern og usentimental, når han fortæller om op- og nedture professionelt og privat og om de stoffer, han har indtaget livet igennem i så store mængder, at man kan undre sig over at han er i stand til at udtrykke sig så reflekteret og begavet. Bogen har to billedsektioner med gode fotografier, og bagest er der et omfattende navneregister.

Victor Bockris' Keith Richards : en biografi, 2009 har samme voluminøse omfang og er stykket sammen af interviews med Richards og utallige fra hans omgangskreds. Ifølge The Rolling Stones, 2005 er en meget rost bog om den samlede gruppe.

En velskrevet og læseværdig biografi, hvor den legendariske Rolling Stones-guitarist giver sin egen version af sit begivenhedsrige liv.


Berlingske tidende

d. 5. nov. 2010

af

af

Thomas Søie Hansen

d. 5. nov. 2010


Jyllands-posten

d. 13. nov. 2010

af

af

Jakob Levinsen

d. 13. nov. 2010


Weekendavisen

d. 26. nov. 2010

af

af

Henrik Wivel

d. 26. nov. 2010