Bøger / faglitteratur

Lobbyisme


Beskrivelse


God og velskrevet bog om lobbyisme. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". For læsere af serien og for læsere som ønsker at blive klogere på emnet.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2021

af

af

Sanne Mendel

d. 2. feb. 2021

God og velskrevet bog om lobbyisme. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". For læsere af serien og for læsere som ønsker at blive klogere på emnet.

Forfatteren fortæller med humor, viden og indsigt bl.a. om lobbyismens mange ansigter, om hvordan det danske demokrati har brug for lobbyisme og om veje til indflydelse. Her er mange gode eksempler på lobbyismens værste og bedste sider, og der fortælles bl.a. også om, hvordan store og indflydelsesrige organisationer med mange ansatte, kan bytte viden og ekspertise til at få indflydelse på den politiske dagsorden og politiske beslutninger.

Serien "Tænkepauser" er glimrende formidlet faglitteratur som kan læses på kort tid, da bøgerne er meget korte. Dette bind i serien er ingen undtagelse, er man fast læser af serien, så skal man selvfølgelig også læse denne. Ønsker man blot at vide mere om lobbyisme, så er denne bog også en god måde at blive introduceret til emnet på.

Der er udkommet flere andre bøger om lobbyisme, hvis man ønsker at læse mere om emnet. Det kan fx være Flyt magtenLobbyistens lommebogLobbyisme i organisationer af Susanne Hegelund og Peter Mose og Lobbyistens lommebog af samme forfattere. Derudover kan bogen Lobbyisme i organisationer af Mads Christian Esbensen anbefalesDer er udkommet flere andre bøger om lobbyisme, hvis man ønsker at læse mere om emnet. Det kan fx være Flyt magten af Susanne Hegelund og Peter Mose og af samme forfattere. Derudover kan bogen Lobbyisme i organisationer af Mads Christian Esbensen anbefalesDer er udkommet flere andre bøger om lobbyisme, hvis man ønsker at læse mere om emnet. Det kan fx være Flyt magten af Susanne Hegelund og Peter Mose og Lobbyistens lommebog af samme forfattere. Derudover kan bogen af Mads Christian Esbensen anbefales.


litteratursiden.dk

d. 16. mar. 2021

af

af

Per Eilif Månson

d. 16. mar. 2021

Mange opfatter lobbyister som skumle typer, der fremmer firmaer eller organisationers interesser. Den opfattelse bliver korrigeret i denne Tænkepause. Forfatteren har selv oplevet at blive lobbyist, d...