Bøger / faglitteratur / øvelser

Løb dig slank


Beskrivelse


Råd og vejledning til at gennemføre løbeture på 5-10 km med højt tempo og effektiv forbrænding med det foremål at tabe sig og komme i form. Med løbe- og styrketræningsprogrammer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2008

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 19. dec. 2008

Bogen er til dem, som ønsker at tabe sig ved at løbe. Forfatteren lover at "følger du denne bog, vil du opleve et stort velvære, energi og overskud - samtidig med at fedtet smelter af sidebenene".

Birgitte Nymann er en flittig og populær forfatter til flere bøger om træning. I denne bog er emnet udelukkende hvordan man kan tabe sig ved løbetræning. Formålet med bogen er at give råd og vejledning til at gennemføre løbeture på 5-10 km med højt tempo og effektiv forbrænding. Nogle er rådene er man skal træne løbeteknik, kombinere løbetræning med styrketræning og variere løbeturene. Efter de forskellige råd og tips følger 5 løbeprogrammer, som strækker sig over 10 uger. 4 er til løb i det fri, og det sidste er et program for dem, der foretrækker at løbe på løbebånd. Udover selve løbeprogrammerne er der 3 forslag til styrketræningsprogrammer.

Bøger om løb er der kommet rigtig mange af i de sidste 10 år, og også bøger med konkrete træningsprogrammer. Her kan bl.a. nævnes Løberens nye håndbog og Løbeskolen, begge fra 2006. Da selve det at løbe og samtidig tabe sig er det vigtigste for denne bog, indeholder bogen ikke noget om fordele ved løb, om pulstræning og udstyr, men det kan findes mange andre steder. I Superfit, 2008, som er i samme udstyr og layout som denne, er der mere udbyggede styrketræningsprogrammer.

Mange kender Birgitte Nymann fra hendes andre bøger og dvd'er og fra I form så jeg overbevist om, at der også er plads til denne indbydende bog, som er nem at gå til.


Politiken

d. 10. jan. 2009

af

af

Lars Hedebo Olsen

d. 10. jan. 2009