Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Løb nu, Tim


Beskrivelse


Tim og Ane skal på tur. De skal nå en bus. Tim stopper hele tiden op, fordi han ser noget spændende på vej til bussen. Mon de når bussen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2017

af

af

Stine Bille

d. 2. feb. 2017

To nye titler i serien ABC-lydret der er til børn, der lige er kommet i gang med den første læsning. I den ene bog er musen Max blevet væk. I den anden bog skal Ane og Tim nå en bus. For 6-7-årige.

I bogen "Max er væk" møder vi musen Max som er ude på tur, og pludselig forsvinder han. Max's far begynder at lede efter ham. Han spørger alle de dyr han møder på sin vej, om de har set Max. Tilsidst møder han katten. Hvad mon den siger? I "Løb nu, Tim" skal Ane og Tim på tur. De skal nå bus nr. 2, men på vej til bussen får Tim hele tiden øje på noget spændende og stopper op. Ane bliver meget sur. Mon de når bussen? Begge bøger har lix 4, og historierne består af ord med højst 3 bogstaver. Ordene er lydrette eller lydnære. Bøgerne har deres egen hjemmeside, hvor man kan hente elevopgaver.

To små gode historier til den allerførste læsning illustreret af to forskellige illustratorer. Illustrationerne i begge bøger er farverige og hænger tæt sammen med teksten og er med til at give mere indhold til historierne. Bøgerne har et lækkert layout og er i hardcover.

I samme serie findes fx En gal tyrDet blå flyMiks bod og Det blå fly, som også er to gode letlæsningsbøger. En anden serie til den allerførste læsning kunne være fra Lydret dingo fx Miks bodI samme serie findes fx En gal tyr og , som også er to gode letlæsningsbøger. En anden serie til den allerførste læsning kunne være fra Lydret dingo fx Miks bodI samme serie findes fx En gal tyr og Det blå fly, som også er to gode letlæsningsbøger. En anden serie til den allerførste læsning kunne være fra Lydret dingo fx .