Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Løb som Messi, Max!


Beskrivelse


Max spiller fodbold. De skal spille kamp mod de blå fra Nyby. De blå er som en mur. Ivan spiller for de blå. Han vil gerne vise sig overfor Ida. Men Ida ser kun på Max. Det gør Ivan sur. Han sparker Max og er rigtig led.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2015

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 16. jan. 2015

Max elsker at spille fodbold, og Messi er hans idol. Men Ivan fra det blå hold driller Max. Bogen kan du læse fra slutningen af 1. klasse.

Max spiller fodbold. Han skal spille kamp mod de blå fra Nyby. De blå er store og stærke. Ivan spiller for de blå. Han vil gerne vise, at han er god. Ida ser på, og Ivan vil gerne have, at Ida synes, han er sej. Men Ida ser kun på Max. Det gør Ivan sur. Han er led mod Max. Bogen har tegninger på alle sider, der viser, hvad der står i teksten. På forsiden ser du Max, der dribler med fodbolden, og på bagsiden kan du læse om bogens indhold.

De mange tegninger viser, hvordan børnene har det. De breder sig over begge sider og er farverige. De kan hjælpe dig til at forstå teksten. Bogstaverne er store, og der er god plads mellem ord og linjer.

For samme alder anbefaler jeg Jørn Jensens fodboldbøger: Anton mod JakobAnton og Messi og Anton og MessiFor samme alder anbefaler jeg Jørn Jensens fodboldbøger: Anton mod Jakob og .