Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Løven i skoven


Beskrivelse


Fantasy. Løven farer frem. Den brøler højt. Ridder Rose har sit sværd klar. De fire trolde ryster af skræk. "Skrub af, feje hunde, fire mod en!" råber Rose efter dem. Hun må redde Birk fra troldene.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. nov. 2014

af

af

Inge Lykke

d. 19. nov. 2014

Ridder Rose trækker af sted med sin hest, som har slået benet. Pludselig hører hun et brøl. Bag nogle buske ser hun en stor slange, der snor sig rundt om en løves krop, og så klemmer den til. Til børn fra 7-9 år.

Rose og Birk er riddere hos elverne. En dag rider de en tur i skoven. Roses hest træder ned i et hul og slår sit ben. Birk ser det ikke og rider videre. Rose står af sin hest og er nu alene. Det lykkes hende at blive gode venner med en løve, som hun derefter rider videre på. Hun vil finde Birk. Da hun endelig finder ham, er han omgivet af onde trolde. Hvad skal hun gøre for at redde ham, og hvad med hendes hest, som har slået sit ben? Billederne er farvestrålende mangategninger.

En fin lille fantasybog med en masse handling. Flotte tegninger, som passer godt til teksten.

I samme serie er udkommet De magiske bærNinja Niller - blodets bånd. Del 3. Der er ikke meget fantasy med så lav en lix. Bøgerne om Ninja Niller er dem, som lægger sig nærmest op ad serien "Elvernes land" fx: Ninja Niller - Blodets bånd. Del 3I samme serie er udkommet De magiske bær. Der er ikke meget fantasy med så lav en lix. Bøgerne om Ninja Niller er dem, som lægger sig nærmest op ad serien "Elvernes land" fx: Ninja Niller - Blodets bånd. Del 3.