Bøger / skønlitteratur / roman

London Road


Beskrivelse


Bartenderen Johanna arbejder hårdt for at skjule sandheden om sin fordrukne mor og for at forsøge sin teenagebror. Johanna dater kun overfladiske, rige mænd. Men da hun forelsker sig i kollegaen Cam, forsøger han at afdække alle hendes hemmeligheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juli 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 14. juli 2016

Ny serie i genren New Adult fyldt med stormende kærlighed, svære følelser og hed erotik. For alle kvinder, der nyder at læse romantiske dramaer.

Den skotske "Dublin Street" serie bliver her kickstartet med 2 selvstændige bind. I "Dublin Street" er amerikanske Jocelyn flyttet til Skotland for at glemme sin tragiske fortid. Hun lukker ikke nogen ind i sit liv, men da hun møder den lækre og rige forretningsmand Braden Carmichael lader hun sig overtale til et erotisk eventyr. Men Braden vil have mere end bare sex. Jocelyns bartender-kollega, Johanna følger vi i "London Road". Johanna kæmper for at forsørge sin bror og alkoholiserede mor og for at opretholde en normal facade. Hun dater rige mænd for at sikre sin bror den bedst mulige fremtid. Men da Johanna forelsker sig i den sexede og fattige bartender, Cam, får han pillet hendes forsvarsværker fra hinanden.

Her er romantikken tilsat tunge emner som alkoholmisbrug og uforløst sorg, hvilket giver dybde og styrke til kærlighedshistorierne. Persongalleriet er hjertevarmt beskrevet og de erotiske scener har både gnist og glød.

For alle der elsker fx "Losing It" serien af Cora Carmack eller de mere voksne bøger af Simona Ahrnstedt.