Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Loppecirkus


Beskrivelse


Emma og David ser et loppe-cirkus. Lopperne kan skubbe en vogn og gå på en bold. David og Emma får en ide. Kan de mon selv træne lopper og lave deres eget loppe-cirkus? Men hvor finder de lopperne til deres loppe-cirkus?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2016

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 8. nov. 2016

"Kom og se hvad mine lopper kan", råber manden. Der er loppe-cirkus i byen. David og Emma får en ide. Kan de mon selv træne lopper? Men hvor finder de lopperne til deres cirkus? Sjov og motiverende for læsetræningen fra 1. klasse/6 år.

Manden viser børnene, hvordan lopperne Rita og Rufus kan køre en vogn og gå på en bold. De ser, hvor dygtige lopperne er gennem en lup. David og Emma går på jagt efter lopper. De vil selv lave et loppe-cirkus. Bølle har mange lopper, men mon Bølles lopper er ligeså dygtige og stærke som Rita og Rufus? Det oplever deres venner, der ser forestillingen. Bogen hører til serien "Mikro Dingo" og har et LET-tal 10/ lix 5.

Jørn Jensen har skrevet et væld af fornøjelige og letlæselige titler for samme målgruppe. "Loppe-cirkus" er en lille velskrevet og underholdende historie. Med de mange sjove og farverige illustrationer, der underbygger og udvider teksten, fremstår bogen som en sjov og letlæselig bog, der er en fornøjelse at læse. Lopperne er rene artister udklædt som linedanser og direktør med høj hat og supermandlogo på trøjen - modsat Bølles lopper, der ser helt anderledes ud.

En god dag at kløPalle laver julepyntKalles søster som abe er også en sjov bog, hvor der optræder lopper, men for børn fra 9 år. Læs også Jørn Jensens andre sjove serier om Palle og hans far fx Palle laver julepynt og Kalleserien: Kalles søster som abeEn god dag at klø er også en sjov bog, hvor der optræder lopper, men for børn fra 9 år. Læs også Jørn Jensens andre sjove serier om Palle og hans far fx og Kalleserien: Kalles søster som abeEn god dag at klø er også en sjov bog, hvor der optræder lopper, men for børn fra 9 år. Læs også Jørn Jensens andre sjove serier om Palle og hans far fx Palle laver julepynt og Kalleserien: .