Bøger / faglitteratur / opskrifter

Louisas madplan : 30 dage, 30 opskrifter, 30 minutter


Beskrivelse


Et bud på 30 sunde, varierede og nemme vinterretter, der tager 30 minutter at tilberede og koster 30 kr. pr. person.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2017

af

af

Jette Landberg

d. 16. feb. 2017

Madskribent og tv-kok Louisa Lorang giver her sit friske bud på 30 sunde, varierede og nemme vinterretter, der tager 30 minutter at tilberede og koster 30 kr. pr. person. For alle hverdagskokke, der ønsker nye idéer.

Bogen består af opskrifter fra dag 1 til 30, blandet med tips til smagsgivere som gremolata, dukkah, sesamtopping osv. Ingredienserne er meget varierede uden at være svære at skaffe, og fælles for alle opskrifter er mange grøntsager brugt vidt forskelligt og ofte kombineret med kød, kylling og fisk. Alle opskrifterne er til 2 personer, men man kan nemt tilsætte ingredienser, så der er til flere personer. De enkelte opskrifter har et energiniveau på 500-600 kcal., og der tips til, hvordan man kan slanke retterne yderligere. Louisa Lorang er tv-kok, kogebogsforfatter og skriver bl.a. i Alt for Damerne. Hun har udgivet adskillige kogebøger.

Et fint, appetitvækkende og enkelt bud på hverdagsmad med et anderledes twist, som enhver kan lave og finansiere.

Lorangs egen Vild med hverdagenGod mad let at lave indeholder flere retter, og de er forskellige i sværhedsgrad. Andre kogebøger med hverdagsmad er fx God mad, let at lave, der ikke er helt så fantasifuld som Lorangs, der til gengæld koncentrerer sig om vinterretterLorangs egen Vild med hverdagen indeholder flere retter, og de er forskellige i sværhedsgrad. Andre kogebøger med hverdagsmad er fx God mad, let at lave, der ikke er helt så fantasifuld som Lorangs, der til gengæld koncentrerer sig om vinterretter.